Med din egen REKLAMEskjerm kan du annonsere gratis og skape høyere omsetning!

Kantinemiljo-expo720

Kostnadene ved å anskaffe en skjerm med software og PC, kan bli så lave som kr 60,- pr dag. Med REKLAMEskjerm kan du markedsføre nye tilbud hele dagen og presentere nye retter, frokostprodukter, lunsjprodukter, overtidsmat, desserter og skape mersalg. Med økt annonsering til eksisterende kunder kan du rett og slett drive en bedre storkjøkkenbedrift.

Svært enkelt å bruke

Programmene og operativsystemene som er utviklet er svært enkle i bruk. Det gjør at mennesker med minimal datakunnskap, kan styre utarbeidelse av informasjon og visninger på skjermene selv.

Lave kostnader gjør skjermer lønnsomme

Informasjon og reklame koster penger. De fleste må kjøpe plass i andres media; TV, radio, aviser, plakater, ukepresse og nettsteder. Med tilbudet fra MEDIAskjerm får alle storkjøkkenbedrifter muligheten til å eie sin egen reklameplass.

Ingen betaling av visning

Når man har sitt eget reklame-/informasjonsmedium, koster visningen ingenting. Hvis skjermen er plassert på steder med god trafikk av mennesker, er man garantert mange visninger av den reklamen/informasjonen man ønsker å komme ut med. Enkelt og lønnsomt.

Logoer_Mediaskjerm_Presens-2.png

Forhandler: Presens Markedskommunikasjon as Tlf. +47 906 86 477 post@presens-mk.no www.presens-mk.no

Fyll ut
Ja, takk. Ønsker mer informasjon om digitale skjermer
Velg*
Tips en venn  Skriv ut