Arvid Nordquist ny distributør på Asahi porteføljen fra 01.01.23
 
Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell,
Asahi Super Dry, Grolsch, Kozel og Fuller`s
 
 
Asahi Premium Brands Ltd og Arvid Nordquist har inngått et samarbeid om at Arvid Nordquist skal distribuere Asahi-porteføljen på det norske markedet. Asahi-porteføljen består i dag av verdenskjente merkevarer som Peroni, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, Grolsch, Kozel og Fuller`s.
Distribusjonen vil foregå gjennom din storkjøkkengrossist, ASKO, Servicegrossistene, Vinhuset, Vectura, Skanlog o.l.
Arvid Nordquist har et godt salgsapparat på plass i alle deler av Norge, som dere kan støtte dere på. Vi sender gjerne teknikere for installasjoner av fat evt. kom med ønsker til oss. Kontakt oss 24/7 på: beverages@arvidnordquist.no
 
 
 
Peroni
 
Peroni Nastro Azzurro «Born of true Italian style». En premium italiensk lager med stor stilfullhet og eleganse, født i Roma i 1963. Ølet kjennetegnes med sin oppløftende friskhet, komplekse smaksbilde og bitre ettersmak. Ølet nytes godt alene, eller til et godt måltid.
Det som er helt særegent med ølet er at det benyttes en egenprodusert italiensk mais i produksjonen, Nostrano Dell`Isola, kun utviklet for produksjonen av Peroni. Maisen tilfører krisphet og fylde til ølet, noe som kombineres godt med den friske rene ølstilen.
 
 
 
Grolsch
 
Grolsch er en nederlansk premium lager øl, og ble etablert i 1615 av Willem Neerfeldt i Groenlo, i Nederland. Byen var tidligere kjent under navnet Grolle, derav navnet Grolsch. Ølet er lyst og friskt med duft og smak av malt og sitrus, med en krydret smaksprofil.
Ølet er kun brygget på de beste ingrediensene i området og er brygget to ganger, noe som gir et rikt, men allikevel friskt øl.
 
Pilsner Urguell
 
Pilsner Urquell er en lys, gylden lager øl, brygget i Plzen, Czech Republic.
Pilsner Urquell betyr «Pilsner fra den originale kilden» og symboliserer den aller første pilsner noensinne produsert, født i 1842. Ølet er et fyldig håndverksøl, brygget på tjekkisk tradisjon.
Kun laget med de fineste ingrediensene, med aromatisk Saaz-humle i aroma-profilen noe som gir en bitter og kompleks ettersmak. Ølet egner seg godt på fat.
 
 
 
Kozel
 
Kozel er verdens mest prisbelønnede Czech lager og består av en rekke smaksrike autentiske håndverksøl. Ølene i Kozel porteføljen har vunnet over 100 utmerkelser, inkludert Czech beer of the year og World Beer Awards.
Ølet er et autentisk tjekkisk håndverksøl, laget for å nytes i sosiale sammenhenger. All Kozel øl er laget med nøye selektert malt og aromatisk humle for en velbalansert bittersøt stil.
 
Asahi Super Dry
 
Asahi Breweries ble grunnlagt i Osaka, Japan i 1889 og produserer i dag verdens raskest voksende ølbrands, og er Japans største øl. Asahi Super Dry har sterk etterspørsel i det asiatiske markedet, og skiller seg fra sine hovedkonkurrenter ved å være et lettere og tørrere øl. Takket være Asahis overlegne filtreringsteknologi er ølet veldig forfriskende og er et perfekt øl til asiatisk mat. Risen i bryggeprosessen gir ølet en delikat og leskende smaksprofil som renser ganen.
 
 
Ta gjerne kontakt
 
Finn Jacobsen- Oslo Akershus, Rogaland
Tlf: 971 66 649
finn.jacobsen@arvidnordquist.no

Andre Wange - Hordaland, Sogn
Tlf: 928 68 655
andre.wange@arvidnordquist.no

Øyvind Ask - Midt Norge, Nord-Norge, Troms, Finnmark
Tlf: 414 55 434
oyvind.ask@arvidnordquist.no

Jan Erik Flagtvedt - Midt-Norge, Nord-Norge, Troms, Finnmark
Tlf: 406 46 265
 
Eirik Klemetsen - Vestfold, Telemark, Agder
 
Anneline Espensen - Viken , Østfold
Tlf: 977 18 333
anneline.espensen@arvidnordquist.no
 
Beathe Martinsen - Innlandet
Tlf: 928 44 284
beathe.martinsen@arvidnordquist.no
 
Ole Grebstad - Møre
Tlf. 07 81 165
ole.grebstad@arvidnordquist.no
 
 
 
For mer informasjon, ta kontakt med
Arvid Nordquist Norge
Tel: +47 45466146   www.arvidnordquist.no
 
 
Ønsker du å motta nyhetsbrev om vin og ølprodukter.  Klikk på Ja, takk. Hvis du IKKE vil motta nyhetsbrev fra ledende norske storkjøkken-leverandører, klikker du på Avmelding Horecaideer Hvis du vil melde deg på, Klikk på DENNE LENKEN