Informasjon til storkjøkkenbedrifter Webversjon, klikk her.
Smak 2014. Du skal vel besøke standen med flest nyheter?
Foodtech Interiør og Storkjøkken, C01-23.

Mange som besøker messer er der for å få med seg det viktigste som skjer innen storkjøkken. Du er velkommen til vår stand C01-23.
Men først kan du ta en titt på våre siste produksjoner på foodtech.no

Bakepartner
Nyhet: Vi er nå hovedimportør av Bakepartner/Pizzamaster steinovner for pizza og bake-off, kjent for jevnt stekeresultat og lang levetid. Brukes i pizzakonkurransen.

Turbochef
Amerikansk Highspeed ovn med fantastiske bruksområder, foretrukket av bl.a Starbucks og Subway.

Tecnodom
Vårt prisgunstige alternative innen kjøl og frys, med sitt enorme spekter av skap og benker finner du alltid riktig produkt.Brukes i Pizzakonkurransen

Hoshizaki
Japansk produsent av kjøl, sushimonter og isbitmaskiner. En selvfølge i enhver sushibar og coctailbar. Nyhet Ball-ice 4,5 cm i diameter

Melitta
Helautomatiske kaffemaskiner produsert i Sveits og Tyskland. Kvalitet i koppen og foretrukket av bl.a McDonalds. Nyhet 1: XT6 minste plassbehov på markedet med denne kapasitet og nyhet 2: kaldsteamet melk.

Nuova simonelli
Design, kvalitet og driftssikre espressomaskiner og foretrukket av WBC og SCAE. Nyhet easy cream og 3T for optimal temperaturkontroll.

Blanco
Tysk kvalitetsprodusent for det moderne kjøkken. Nyhet Blanco frontcook system med direkte avtrekk

Modular
Stort spekter av grillinjer, fra snacklinje til skreddersøm. Nyhet: Endelig representert i Norge igjen, vi kan bistå eksisterende modularkunder..

Orved
Italias ledende produsent av vakuummaskiner og sousvide. Stort spekter, høy kvalitet og 30 års erfaring. Nyhet: Sousvidekammermaskin med høy kapasitet

Cooktek
Innovativ produsent fra USA med stor range innen induksjon. Nyhet: Skjult induksjon for varmehold. Referanser: Clarion, Radisson, Statoil, Peppes.

Electrolux
Fullsortiments-produsenter av storkjøkkenutstyr, dekker alle behov innen kok, stek, kjøl, oppvask og småutstyr. Nyheter: Ny Thermaline og nytt Prostore kjøleskap.

AKE
Kvalitetsprodusent av kjøleutstyr. En enorm range innen backbar og eksponering, drop-in etc for å bygge om disk etc. Nyhet: Sushi tårn og modningsskap.

Criocabin
Standard disker, kjølerom, vinskap og skreddersøm til alle formål. Referanser som Mathallen, Mashmann matmarked, Blender. Nyhet ost, kjøtt eller vin rom/galleri.

Tekna
Nyhet: Vår nye, italienske produsent av eksponeringsskap for kaker, mat, ost og kjøtt. Kan leveres i mange størrelser og valgfri farge eller stål / krom.

Mom-s
Dansk produsent av en ny og unik ovn som steker kjapt og krever liten plass.

Velkommen til Foodtech Interiør og Storkjøkken på stand nr C01-23.
Send gjerne e-post for å avtale tid på messen. Ring gjerne en konsulent eller til vårt sentralbord 22087060.



Foodtech Interiør og Storkjøkken AS Østmarkveien 27, 0687 Oslo Tlf. 22087060
post@foodtech.no


www.horecaideer.no | videresend | påmelding nyhetsbrev | avmelding nyhetsbrev