Om Jacobs Douwe Egberts

Frielekaffefrokost400

Jacobs Douwe Egberts Norge (tidligere Kaffehuset Friele) er en del av verdens nest største kaffeselskap. Hos JDE gjør vi vårt ytterste for at alle kan få den kaffeopplevelsen som føles rett for den enkelte. Der de er. De beste kaffestundene oppstår når den rette kaffen møter de rette menneskene, på rett sted og til rett tid! Vi har derfor samlet all vår kompetanse på kaffe og kaffeløsninger i JDE Professional. Enten din virksomhet er privat eller offentlig, så kan du regne med oss. Vår kaffe produseres i hovedsak på vårt anlegg i Bergen, av erfarne fagfolk med stor lidenskap for kaffe!

JDE_CORP_MARK_400_300x260.jpg

 

  • JDE har sitt hovedkontor i Bergen, og selskapet har ca 200 fast ansatte.Gjennom sitt samarbeid med blant annet illy, Rauch og Zengo har JDE tilgang til avansert produktutvikling og internasjonal markedskunnskap.
     
  • JDEs algsapparat dekker hele landet. Selskapets salgsavdeling er delt i to avdelinger, og avdelingen som jobber med profesjonelle kunder heter JDE Professional. Din salgskonsulent jobber utelukkende mot det profesjonelle markedet, og er spesialist på dette.
     
  • Selskapet produserer kaffe under blant annet Friele- og Krone-merkene, og fører i tillegg en del svært anerkjente utenlandske merkevarer innen kaffe, te, juice og varm sjokolade.

JDE Professional tilbyr internasjonale merkevarer:

• SENSEO: Dette er et verdensledende énkoppssystem for vanlig kaffe. Konseptet eies av JDE, og består av maskiner fra Philips og tilhørende kaffeputer produsert av JDE.
Les mer

• Cafitesse-systemet fra JDE:  Lukket konsept med selvbetjente, vanntilkoblede maskiner som svært raskt lager velsmakende kaffe. Svært enkelt og raskt løpende vedlikehold, og tilnærmet null svinn. Det tilbys flere typer velsmakende kaffe, blant annet økologiske og Utz-sertifiserte varianter.
Les mer

• Zengo-juice: Lukket system ala Cafitesse, men her lager du førsteklasses juice og iste ved å tilsette vann til konsentratbeholdere på 3 l. Ingen tunge løft, og inntil 72 liter drikke før du trenger å bytte beholder.
Les mer

• Friele Varm Sjokolade: Lukket system for varm sjokolade laget fra flytende konsentrat. Gir en fantastisk kvalitet i koppen! Produseres av FrieslandCampina, og finnes under Jubilee-navnet i en rekke land verden over.
Les mer

• illy espresso: Vi er norsk eneimportør av det italienske espressomerket illy. illy regnes som et av verdens ledende espressomerker, og daglig selges over 6 millioner kopper illy-espresso i cirka 140 land verden over. Svært mange av verdens ledende restauranter og luksushoteller serverer sine gjester illy!
Les mer

• For alle disse systemene finnes dispensere og pakningsstørrelser tilpasset ulike behov. Cafitesse- og Zengo-dispensere låner du kostnadsfritt, mens det påløper en serviceavgift på sjokolademaskinene.

 

JDE_professional_300x107
Jacobs Douwe Egberts Norge
PB 175
5852 Bergen
tlf 55 92 66 00
Mer informasjon
www.jdeprofessional.no
no-salessupport@jdeprofessional.com
Salgsapparat JDE Professional
Til side med flere produkter fra JDE Professional
Tips en venn  Skriv ut